UWV controleert | UWV | Particulieren (2024)

Lees voor

U heeft een uitkering aangevraagd bij UWV of krijgt een uitkering van ons. Dat betekent dat u een aantal plichten heeft.

Wij controleren of u zich aan de plichten en regels van UWV houdt.
Natuurlijk heeft u ook een aantal rechten.

Plichten verschillen per uitkering

Lees voor

Bekijk hier de plichten die bij uw uitkering horen:

  • Mijn plichten met een WW-uitkering
  • Mijn plichten als ik ziek ben met een werkgever
  • Mijn plichten met een Ziektewet-uitkering
  • Mijn plichten met een WGA-uitkering (WIA)
  • Mijn plichten met een IOW-uitkering
  • Mijn plichten met een IVA-uitkering (WIA)
  • Mijn plichten met een WAO-uitkering
  • Mijn plichten met een WAZ-uitkering
  • Mijn plichten met een Wajong-uitkering
  • Mijn plichten met een zwangerschapsuitkering en een werkgever
  • Mijn plichten met een zwangerschapsuitkering en een andere uitkering
  • Mijn plichten met een ZEZ-uitkering
  • Mijn plichten met een adoptie-of pleegzorguitkering
  • Mijn plichten met een uitkering aanvullend geboorteverlof
  • Mijn plichten met een uitkering betaald ouderschapsverlof
  • Mijn plichten bij een toeslag van UWV

Uw plichten tijdens onze controles

Krijgt u te maken met een controle? Dan bent u verplicht daaraan mee te werken. U moet de controle mogelijk maken door ons stukken te laten zien waar wij om vragen. Ook moet u bereikbaar zijn op uw woon- of verblijfplaats - binnen én buiten Nederland.

Fraude melden

Denkt u dat iemand in uw omgeving fraudeert? Wat u dan kunt doen leest u op Waar kan ik fraude melden?

Bent u geholpen met deze informatie?

Deze informatie heeft mij niet geholpen, want het is:*

(nog 250 tekens over)

Niet alle velden zijn ingevuld.

Bedankt voor uw reactie.

Waarom controleert UWV?

Lees voor

Wij controleren om te bepalen of u recht heeft op een uitkering, hoe hoog uw uitkering wordt en hoelang u deze krijgt. En of u de juiste uitkering krijgt. We controleren ook om na te gaan of u zich aan al uw plichten houdt. Doet u bijvoorbeeld voldoende om weer aan het werk te komen? En heeft u al uw inkomsten en gewerkte uren aan ons gemeld? Bij onze controles onderzoeken wij ook of de gegevens die wij van u hebben juist en volledig zijn.

Zichtbare en niet zichtbare controles

Wij controleren regelmatig en op verschillende manieren of u zich aan uw plichten houdt. Deze controles zijn zowel zichtbaar als onzichtbaar voor u. U merkt dus niet altijd dat er controles worden gedaan.

Controle vanaf de aanvraag tot na afloop van uw uitkering

Controle begint al bij het checken van de door u gemelde gegevens bij de aanvraag van een uitkering. Tijdens uw uitkering blijven we ook controleren of u zich aan alle plichten houdt. En ook nadat u geen uitkering meer ontvangt kunnen wij controles doen.

Bent u geholpen met deze informatie?

Deze informatie heeft mij niet geholpen, want het is:*

(nog 250 tekens over)

Niet alle velden zijn ingevuld.

Bedankt voor uw reactie.

Op welke manieren controleert UWV?

Lees voor

Wij controleren op verschillende manieren, zowel binnen als buiten Nederland, omdat u zich aan bepaalde plichten moet houden. Soms al voordat u een uitkering heeft. Wij checken gegevens die u doorgeeft bij de aanvraag van een uitkering. Ook vergelijken wij de gegevens die wij van u hebben met die van de Belastingdienst of de gemeente. Daarnaast controleren we telefonisch. Ook is het mogelijk dat een inspecteur uw werkplek bezoekt of bij u thuis komt.

Risicoscan Verblijf Buiten Nederland

Als u een uitkering ontvangt en buiten Nederland woont of verblijft, controleren wij onder andere met de risicoscan Verblijf Buiten Nederland. Sinds februari 2023 maken wij geen gebruik van de risicoscan.

Iedereen kan gecontroleerd worden

Het is niet zo dat wij controleren omdat wij denken dat u zich niet aan de regels houdt. Iedereen die een uitkering van UWV krijgt, kan gecontroleerd worden. Controles zijn zowel zichtbaar als onzichtbaar voor u. U merkt dus niet altijd dat er controles worden gedaan.

Controle via bestandsvergelijkingen

Lees voor

Wij controleren regelmatig uw gegevens door de vergelijking van verschillende (digitale) bestanden. Bij zo’n bestandsvergelijking vergelijken we onze gegevens over u met de gegevens van andere overheidsorganisaties, zoals de Belastingdienst, de Sociale Verzekeringsbank (SVB) of gemeenten. Als we verschillen tussen deze gegevens ontdekken, kunnen wij besluiten om verder onderzoek te doen.
Deze controles doen we vanaf uw aanvraag, tijdens uw uitkering en ook nadat uw uitkering is gestopt.

Welke plichten controleren we via bestandsvergelijkingen?

Via bestandsvergelijkingen controleren wij of u de juiste informatie over uzelf en uw situatie doorgeeft. Daarnaast controleren we of u alle wijzigingen in uw situatie doorgeeft en of u dit op tijd doet.

Wijzigingen op tijd doorgeven

Meestal moet u wijzigingen in uw situatie aan UWV doorgeven binnen één week nadat deze bij u bekend waren. Of bekend hadden kunnen zijn. In sommige situaties moet u dit binnen 48 uur doorgeven. Hoe snel u de gegevens precies moet doorgeven hangt af van de uitkering die u krijgt en uw situatie.

Als we iets ontdekken bij een controle via bestandsvergelijkingen

  • Geeft u niet de juiste informatie aan ons door?
  • Is uw informatie niet volledig?
  • Verandert er iets in uw situatie? En heeft u dit niet op tijd doorgegeven aan UWV?

Dan krijgt u tijdelijk minder of geen uitkering en/of een boete. Als u te veel uitkering ontving, dan moet u dat bedrag terugbetalen. Houdt u bewust informatie achter? Dan kan UWV besluiten hiervan aangifte te doen bij het Openbaar Ministerie.

Controle via de telefoon

Lees voor

Bij een telefonische controle bespreken we of de gegevens die wij van u hebben juist zijn. Ook vragen wij u naar uw situatie en of daar veranderingen in zijn (geweest). Dat is niet omdat wij denken dat u zich niet aan de regels houdt. Iedereen die een uitkering krijgt kan door ons gecontroleerd worden.

Hoe gaat een telefonische controle?

Als wij u bellen voor een telefonische controle, kunt u verschillende vragen verwachten. Bijvoorbeeld of u naast uw uitkering inkomsten heeft of (vrijwilligers)werk doet, en of u dat aan ons heeft doorgegeven. Twijfelt u eraan of u iemand van UWV aan de lijn heeft? Stel dan een vraag over uw uitkering waar alleen wij het antwoord op kunnen weten. Bijvoorbeeld welke uitkering u krijgt, of wat de begindatum is van uw uitkering. Alleen UWV kent die informatie, omdat alleen UWV deze gegevens heeft.

Controle op UWV-kantoor in plaats van telefonische controle

U moet meewerken aan een telefonische controle. Maar als u liever niet telefonisch wordt gecontroleerd, dan kan een inspecteur van UWV bij u thuis op bezoek komen. Of wij spreken met u af op een UWV-kantoor. U bent verplicht om aan deze controle op een UWV-kantoor mee te werken. Als u niet naar deze afspraak komt en dus niet meewerkt aan de controle, dan heeft dat gevolgen voor uw uitkering. U krijgt dan tijdelijk minder of geen uitkering. Uw uitkering kan ook worden stopgezet.

Welke plichten controleren we via de telefoon?

Via een telefonische controle gaan wij na of u de juiste informatie over uzelf en uw situatie doorgeeft. En we controleren of u alle wijzigingen in uw situatie doorgeeft en of u dit op tijd doet. Ook controleren we of u zich houdt aan uw plichten om te re-integreren en actief te solliciteren.

Wijzigingen op tijd doorgeven

Meestal moet u wijzigingen in uw situatie aan UWV doorgeven binnen één week nadat deze bij u bekend waren. Of bekend hadden kunnen zijn. In sommige situaties moet u dit binnen 48 uur doorgeven. Hoe snel u de gegevens precies moet doorgeven hangt af van de uitkering die u krijgt en uw situatie.

Als we iets ontdekken bij een telefonische controle

Geeft u niet de juiste informatie aan ons door? Is uw informatie niet volledig? Verandert er iets in uw situatie? En heeft u dit niet op tijd gemeld bij UWV? Dan krijgt u tijdelijk minder of geen uitkering en/of een boete. Als u te veel uitkering ontving, dan moet u dat bedrag terugbetalen. Houdt u bewust informatie achter? Dan kan UWV besluiten hiervan aangifte te doen bij het Openbaar Ministerie. Werkt u niet mee aan uw re-integratie of solliciteert u niet actief? Dan krijgt u tijdelijk minder uitkering.

Controle op de werkplek

Lees voor

Wij komen regelmatig langs bij bedrijven en andere werkplekken. Bij zo’n controle zijn alle aanwezige werknemers betrokken. Ook de werknemers die geen uitkering ontvangen. Wij controleren of mensen met een uitkering hun werkzaamheden aan ons hebben doorgegeven.

Onze inspecteur of onderzoeker zal zich altijd legitimeren. Zo ziet het legitimatiebewijs van onze inspecteurs eruit:

UWV controleert | UWV | Particulieren (1)

De inspecteur of onderzoeker vraagt u naar uw identiteitsbewijs. U bent verplicht een geldig identiteitsbewijs te tonen. Bij de aanvraag van een uitkering is uw paspoort of uw identiteitskaart een geldig identiteitsbewijs. Bij een vervolgcontact, zoals tijdens de werkplekcontrole, is een rijbewijs voldoende. Verder zal hij u vragen voor wie u werkt en voor hoeveel uur.

Welke plichten controleren we via werkplekcontrole?

Via een werkplekcontrole checken wij of u de juiste informatie over uzelf en uw situatie doorgeeft. En we controleren of u alle wijzigingen in uw situatie doorgeeft en of u dit op tijd doet.

Wijzigingen op tijd doorgeven

Meestal moet u wijzigingen in uw situatie aan UWV doorgeven binnen 1 week nadat deze bij u bekend waren. Of bekend hadden kunnen zijn. In sommige situaties moet u dit binnen 48 uur doorgeven. Hoe snel u de gegevens precies moet doorgeven hangt af van de uitkering die u krijgt en van uw situatie.

Als we iets ontdekken bij een werkplekcontrole

Geeft u niet de juiste informatie aan ons door zoals inkomsten naast uw uitkering? Is uw informatie niet volledig? Verandert er iets in uw situatie? En heeft u dit niet op tijd gemeld bij UWV? Dan krijgt u tijdelijk minder of geen uitkering en/of een boete. Als u te veel uitkering ontving, dan moet u dat bedrag terugbetalen. Houdt u bewust informatie achter? Dan kan UWV besluiten hiervan aangifte te doen bij het Openbaar Ministerie.

Controle via een huisbezoek

Lees voor

Bij een huisbezoek komt een inspecteur of onderzoeker van UWV onaangekondigd of na het maken van een afspraak bij u thuis. Deze inspecteur of onderzoeker legitimeert zich. Zo ziet het legitimatiebewijs van onze inspecteurs eruit:

UWV controleert | UWV | Particulieren (2)

De inspecteur of onderzoeker vertelt u waarom hij u bezoekt en vraagt u om uw identiteitsbewijs. U bent verplicht een geldig identiteitsbewijs te tonen. Bij de aanvraag van een uitkering is uw paspoort of uw identiteitskaart een geldig identiteitsbewijs. Bij een vervolgcontact, zoals tijdens een huisbezoek, is een rijbewijs voldoende.

De inspecteur of onderzoeker vraagt u altijd toestemming om binnen te komen en laat u hiervoor een handtekening zetten. Hij kan u vragen de sollicitaties te laten zien die u aan ons heeft doorgegeven. Of uw loonstroken. En hij bespreekt met u of de gegevens die wij van u hebben juist zijn. Ook krijgt u vragen over uw situatie en of daar veranderingen in zijn.

U bent niet verplicht om mee te werken aan een huisbezoek. U kunt dit tegen de inspecteur of onderzoeker zeggen. U krijgt dan een oproep voor een controle op een UWV-kantoor. U moet aan deze controle meewerken.

Welke plichten controleren we via een huisbezoek?

Via een huisbezoek gaan wij na of u de juiste informatie over uzelf en uw situatie doorgeeft. En we controleren of u alle wijzigingen in uw situatie doorgeeft en of u dit op tijd doet. Ook controleren we of u zich houdt aan uw plichten om te re-integreren en actief te solliciteren.

Wijzigingen op tijd doorgeven

Meestal moet u wijzigingen in uw situatie aan UWV doorgeven binnen 1 week nadat deze bij u bekend waren. Of bekend hadden kunnen zijn. In sommige situaties moet u dit binnen 48 uur doorgeven. Hoe snel u de gegevens precies moet doorgeven hangt af van de uitkering die u krijgt en van uw situatie.

Als we iets ontdekken bij een huisbezoek

Geeft u niet de juiste informatie aan ons door? Is uw informatie niet volledig? Verandert er iets in uw situatie? En heeft u dit niet op tijd gemeld bij UWV? Dan krijgt u tijdelijk minder of geen uitkering en/of een boete. Als u te veel uitkering ontving, dan moet u dat bedrag terugbetalen.
Houdt u bewust informatie achter? Dan kan UWV besluiten hiervan aangifte te doen bij het Openbaar Ministerie.

Werkt u niet mee aan uw re-integratie of solliciteert u niet actief? Dan krijgt u tijdelijk minder uitkering.

Controle via internet

Lees voor

Wij controleren regelmatig via internet of u de juiste informatie over uzelf doorgeeft. Hiervoor gebruiken we onder andere informatie van openbare bronnen. Dit zijn informatiebronnen, zoals websites op internet, waar iedereen toegang toe heeft en waar bijvoorbeeld teksten, bestanden en afbeeldingen staan. UWV zal nooit contact met u opnemen via deze bronnen. Wij verzamelen hieruit alleen informatie die invloed kan hebben op uw recht op uw uitkering. Daarom controleren wij ook regelmatig via IP-adressen of u onder andere in of buiten Nederland bent.

Risicoscan Verblijf Buiten Nederland

Voor onze controles gebruiken wij onder andere de risicoscan Verblijf Buiten Nederland. Sinds februari 2023 maken wij geen gebruik van de risicoscan.

Welke plichten controleren we via internet?

Via internet controleren wij of u de juiste informatie over uzelf en uw situatie doorgeeft.

Wijzigingen op tijd doorgeven

Meestal moet u wijzigingen in uw situatie aan UWV doorgeven binnen 1 week nadat deze bij u bekend waren. Of bekend hadden kunnen zijn. In sommige situaties moet u dit binnen 48 uur doorgeven. Hoe snel u de gegevens precies moet doorgeven hangt af van de uitkering die u krijgt en uw situatie.

Als we iets ontdekken bij een controle via internet

  • Geeft u niet de juiste informatie aan ons door?
  • Is uw informatie niet volledig?
  • Verandert er iets in uw situatie? En heeft u dit niet op tijd doorgegeven aan UWV?

Dan krijgt u tijdelijk minder of geen uitkering en/of een boete. Als u te veel uitkering ontving, dan moet u dat bedrag terugbetalen. Houdt u bewust informatie achter? Dan kan UWV besluiten hiervan aangifte te doen bij het Openbaar Ministerie.

Controle tijdens uw afspraak bij UWV

Lees voor

Als u een uitkering heeft, kunt u worden uitgenodigd voor een afspraak op een UWV-kantoor. Afhankelijk van welke uitkering u krijgt, heeft u gesprekken met een adviseur werk, arbeidsdeskundige of re-integratiebegeleider.

Gesprek met de adviseur werk

Als u een gesprek heeft met een adviseur werk controleert hij of u werkt aan uw re-integratie, en of u er alles aan doet zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan. Als u inlogt in uw Werkmap of op Mijn UWV, staan daar taken die u moet uitvoeren. Dit controleert de adviseur werk ook, in een gesprek op kantoor of telefonisch.

Gesprek met arbeidsdeskundige of re-integratiebegeleider

Als u een gesprek heeft met een arbeidsdeskundige of re-integratiebegeleider van UWV bespreekt hij met u uw situatie. Hij controleert of u re-integreert en zich houdt aan uw afspraken in het Plan van aanpak. Hij controleert ook of u solliciteert als dit mogelijk is.

Welke plichten controleren we als u een afspraak heeft bij UWV?

Afhankelijk van uw uitkering controleren wij of u zich houdt aan uw plichten om te re-integreren en actief te solliciteren.

Als we iets ontdekken bij controle tijdens uw gesprek bij UWV

Werkt u niet mee aan uw re-integratie of solliciteert u niet actief? Komt u niet naar afspraken of weigert u (aangeboden) passend werk? Voert u de verplichte taken in uw Werkmap of op Mijn UWV niet uit? Of houdt u zich niet aan de afspraken die u met UWV heeft gemaakt? Dan heeft dat gevolgen voor uw uitkering. U krijgt tijdelijk minder uitkering.

Controle op een UWV-kantoor na een oproep

Lees voor

Als u een uitkering heeft, kunt u een oproep krijgen voor een controle op een UWV-kantoor. De inspecteur of onderzoeker van UWV maakt hiervoor telefonisch een afspraak met u.

Tijdens het gesprek op een UWV-kantoor vraagt de inspecteur of onderzoeker u om uw identiteitsbewijs. U bent verplicht een geldig identiteitsbewijs te tonen. Bij de aanvraag van een uitkering is uw paspoort of uw identiteitskaart een geldig identiteitsbewijs. Bij een vervolgcontact is een rijbewijs voldoende.
De inspecteur of onderzoeker bespreekt met u of de gegevens die wij van u hebben juist zijn. Ook vraagt hij naar uw situatie en of daar veranderingen in zijn.

Welke plichten controleren we via een controle op een UWV-kantoor?

Via een controle op een UWV-kantoor gaan wij na of u de juiste informatie over uzelf en uw situatie doorgeeft. En we controleren of u alle wijzigingen in uw situatie doorgeeft en of u dit op tijd doet. Ook controleren we of u zich houdt aan uw plichten om te re-integreren en actief te solliciteren.

Wijzigingen op tijd doorgeven

Meestal moet u wijzigingen in uw situatie aan UWV doorgeven binnen 1 week nadat deze bij u bekend waren. Of bekend hadden kunnen zijn. In sommige situaties moet u dit binnen 48 uur doorgeven. Hoe snel u de gegevens precies moet doorgeven hangt af van de uitkering die u krijgt en van uw situatie.

Als we iets ontdekken bij een controle op een UWV-kantoor

Geeft u niet de juiste informatie aan ons door? Is uw informatie niet volledig? Verandert er iets in uw situatie? En heeft u dit niet op tijd gemeld bij UWV? Dan krijgt u tijdelijk minder of geen uitkering en/of een boete. Als u te veel uitkering ontving, dan moet u dat bedrag terugbetalen.

Houdt u bewust informatie achter? Dan kan UWV besluiten hiervan aangifte te doen bij het Openbaar Ministerie.

Werkt u niet mee aan uw re-integratie of solliciteert u niet actief? Dan krijgt u tijdelijk minder uitkering.

Controle buiten Nederland

Lees voor

UWV controleert ook buiten Nederland. Woont of verblijft u (tijdelijk) buiten Nederland en heeft u een uitkering? Dan kunt u een huisbezoek krijgen. Onze inspecteur zal zich altijd legitimeren. Zo ziet het legitimatiebewijs van onze inspecteurs eruit:

UWV controleert | UWV | Particulieren (3)

Net als in Nederland controleert de inspecteur of u de juiste gegevens aan ons heeft doorgegeven. U bent niet verplicht om mee te werken aan het huisbezoek. In overleg met de inspecteur mag u het gesprek ook ergens anders voeren.

Internationale bestandsvergelijkingen

Wij werken ook samen met organisaties in andere landen. In Europa, maar ook daarbuiten. We vergelijken elkaars informatie. Zo kunnen we het zien als u een uitkering heeft van UWV én een uitkering in een ander land. En ook kunnen we zien of u buiten Nederland geld verdient met werk.

Grensgebieden

Omdat de arbeidsmarkt steeds internationaler wordt, wisselt UWV ook gegevens uit met inspectiediensten in onze buurlanden. Met deze gegevens kunnen we het werk in grensgebieden controleren.

Als wij iets ontdekken bij een controle buiten Nederland

Geeft u niet de juiste informatie aan ons door zoals inkomsten naast uw uitkering? Is uw informatie niet volledig? Verandert er iets in uw situatie? En heeft u dit niet op tijd gemeld bij UWV? Dan krijgt u tijdelijk minder of geen uitkering en/of een boete. Als u te veel uitkering ontving, dan moet u dat bedrag terugbetalen.

Bent u geholpen met deze informatie?

Deze informatie heeft mij niet geholpen, want het is:*

(nog 250 tekens over)

Niet alle velden zijn ingevuld.

Bedankt voor uw reactie.

Wat gebeurt er na een controle?

Lees voor

Na een controle wordt duidelijk of de gegevens die wij van u hebben juist of onjuist zijn. En of u zich wel of niet aan de regels heeft gehouden.

Uw gegevens zijn juist

Zijn de gegevens die wij van u hebben juist? En heeft u zich aan alle regels gehouden? Dan wordt de controle afgesloten. Het onderzoek heeft dan geen gevolgen voor u. Woont u in Nederland en is er een inspecteur bij u thuis geweest? Of heeft u een afspraak met een inspecteur gehad op een andere locatie? Dan krijgt u een brief waarin staat dat wij het onderzoek hebben afgesloten en dat niet gebleken is dat u de regels heeft overtreden.

Uw gegevens zijn onjuist

Zijn de gegevens die wij van u hebben niet juist? Heeft u zich niet aan de regels gehouden? Dan doen wij verder onderzoek. Als uit het onderzoek blijkt dat u de regels heeft overtreden, dan heeft dat gevolgen voor uw uitkering. U krijgt dan tijdelijk minder of geen uitkering en/of een boete. Als u te veel uitkering ontving, dan moet u dat bedrag terugbetalen. Houdt u bewust informatie achter? Dan kan UWV besluiten hiervan aangifte te doen bij het Openbaar Ministerie.

Bent u geholpen met deze informatie?

Deze informatie heeft mij niet geholpen, want het is:*

(nog 250 tekens over)

Niet alle velden zijn ingevuld.

Bedankt voor uw reactie.

UWV controleert | UWV | Particulieren (2024)
Top Articles
Which 5 trusts for bursts and magic damage?
Kaboom! A Guide for Black Mage
The 10 Best Restaurants In Freiburg Germany
Voorraad - Foodtrailers
Santa Clara College Confidential
Women's Beauty Parlour Near Me
Holly Ranch Aussie Farm
15 Types of Pancake Recipes from Across the Globe | EUROSPAR NI
Bank Of America Appointments Near Me
Tabler Oklahoma
Kagtwt
2013 Chevy Cruze Coolant Hose Diagram
Maxpreps Field Hockey
Simple Steamed Purple Sweet Potatoes
Lonadine
Dit is hoe de 130 nieuwe dubbele -deckers -treinen voor het land eruit zien
The ULTIMATE 2023 Sedona Vortex Guide
91 East Freeway Accident Today 2022
Zoe Mintz Adam Duritz
ELT Concourse Delta: preparing for Module Two
Busted Newspaper Fauquier County Va
Nsa Panama City Mwr
Certain Red Dye Nyt Crossword
Sec Baseball Tournament Score
Inkwell, pen rests and nib boxes made of pewter, glass and porcelain.
Claio Rotisserie Menu
Tactical Masters Price Guide
Xxn Abbreviation List 2023
Paradise Point Animal Hospital With Veterinarians On-The-Go
Isablove
Ryujinx Firmware 15
Kacey King Ranch
Ravens 24X7 Forum
Scioto Post News
Powerball lottery winning numbers for Saturday, September 7. $112 million jackpot
Edward Walk In Clinic Plainfield Il
Tamilyogi Ponniyin Selvan
Metro By T Mobile Sign In
Craigs List Palm Springs
Gravel Racing
Firestone Batteries Prices
Umd Men's Basketball Duluth
Todd Gutner Salary
Top 40 Minecraft mods to enhance your gaming experience
Strange World Showtimes Near Century Stadium 25 And Xd
Ehc Workspace Login
Boyfriends Extra Chapter 6
Jackerman Mothers Warmth Part 3
Marine Forecast Sandy Hook To Manasquan Inlet
Billings City Landfill Hours
Hkx File Compatibility Check Skyrim/Sse
Cool Math Games Bucketball
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 5834

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.